Grafik til web side initiativprisen.pdf(2)

Initiativprisen til 'Årets Klinik' 2024

Har din klinik, eller en af konkollegaerne, lanceret noget nyt og spændende det seneste år, så send os den gode historie! 🌿

Du kan frem til 20. september 2024 indstille en klinik til årets pris for gode initiativer, der forbedrer rammerne omkring dyresundhed og -velfærd. Det kan fx være nye behandlingsmetoder, bæredygtighed, eller forbedringer i personalets trivsel og uddannelse.

Bæredygtighed
Årets klinik har måske gjort en ekstra indsats for at minimere klinikkens miljøpåvirkning. Eksempelvis gennem miljøvenlige produkter, bæredygtig transport eller implementering af affaldsorteringssystem.

Behandling
Årets klinik kan have styrket behandlingen af patienterne og forbedret dyrenes velfærd. Måske nye metoder, modernisering af udstyr, medicin og systemer, nye behandlingsplaner eller noget helt andet.

Uddannelse
Årets klinik har måske haft et særligt fokus på viden og uddannelse, så det kan være initiativer på dette område, der gør klinikken til en mulig prisvinder. Hvem går nye veje for at sikre opdateret viden og værdi til medarbejderne?

Trivsel
Årets klinik kan være en klinik med ekstra fokus på gode initiativer for medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og arbejdsmiljø. Fleksibilitet, øget involvering, fokus på sundhed, sociale aktiviteter. Ja, hvad øger trivslen?

Send en mail til g.helenius@eickemeyer.dk


I mailen skal du oplyse
⭐️ Hvilken klinik du indstiller.
⭐️ Fortælle den gode historie om de aktiviteter, der gør, at klinikken fortjener initiativprisen til 'Årets klinik' 2024 og kontantpræmien på 3 x 5000 kroner (Gevinsten er skattepligtig).

Vær obs på…
⭐️ Du kan indstille én klinik/ ét hospital.
⭐ Indstillingen af en klinik kan baseres på én eller flere af de nævnte områder, som klinikken særligt har udmærket sig på. Ikke et krav.
⭐ Du kan indstille den klinik, du selv arbejder på, eller meget gerne en kollegaklinik, som du synes gør noget særligt og gør det godt.
⭐ Initiativer kan både omfatte den samlede klinik, én eller flere afdelinger af klinikken eller en personalegruppe.
⭐ Vi skal modtage din indstilling senest 20. september 2024.
⭐ Det handler ikke om, hvor mange indstillinger den enkelte klinik får, men om de gode grunde til at modtage årets pris.


Prisen uddeles på DDD Årsmødet 2024 i godt samarbejde med ISO DYRLÆGEN og Salfarm, fordi vi gerne vil fremme den gode udvikling på klinikkerne og videndeling om best practice. Det sker på scenen i udstillingen fredag den 25. oktober i frokostpausen.

Download PFD til at hænge op i klinikken her

Information

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os på enten 70 20 50 19 eller på info@eickemeyer.dk
Initiativprisen til 'Årets Klinik' 2024